80 bombabiztos kérdés Digitális CD

LETÖLTHETŐ MP3

ÁRA: 3490 Ft

 

Tanulj meg érzelmekre hatni, építs bizalmat percek alatt! Itt van hozzá a legjobb segítség. Csokorba szedve több tucat KONKRÉT KÉRDÉS, amelyekkel kötődést alakíthatsz ki az ügyfeleddel.  Nincs többé kínos csend, mostantól Te irányítod a beszélgetéseket! Digitális változat mp3-ban, a szerző tolmácsolásában.

 

A HIÁNYPÓTLÓ KIADVÁNY – KONKRÉT KÉRDÉSEKKEL!

Hatékony módszer a sikeres vállalkozásért

Végre egy kiadvány, ahol nem csak üres fecsegés, semmitmondó körmondatok, hanem végre KONKRÉT KÉRDÉSEK vannak!

Új szemléletmód az értékesítésben!

– Egy módszer, amely különbbé tesz a konkurenciánál.
– Egy szemléletmód, amelytől sikeressé válsz!
– A régi beidegződések, elavult rutinok helyett érdemesebb a legmodernebb technikát használnod!
– Ha szeretnéd, hogy ügyfeleid emlékezzenek Rád, feltétlenül rendeld meg a CD-t!

80 bombabiztos kérdést kap a CD vásárló, ráadásul a borítóban található kuponnal jelentős kedvezménnyel vehetsz részt a tréningeken!

A Sikeres Kérdezéstechnika óriási hiányt tölt be a magyar értékesítői piacon, hiszen az értékesítők ezzel különböztethetik meg magukat másoktól. Ez a módszer teszi őket egyedivé a konkurenciával szemben.

Sándor András két évtizedes újságírói, tapasztalatát konvertálta át a vállalkozói szférába. Az értékesítési folyamatot egészen más aspektusból vizsgálja, érzelmi oldalról közelít. Hitvallása szerint a mai csalós, bizalmatlan világban egyetlen útja van a sikeres üzletkötéseknek, ha az értékesítő lelkileg közelebb kerül az ügyfeléhez. Ezt azonban csak érzelmes, lélekre hatoló kérdésekkel lehet kivitelezni. Aki megtanul így kérdezni, több száz százalékkal tudja növelni a hatékonyságát és a bevételét.


Belehallgatok a bemutató anyagba!
 

Kosárba rakok db-otVissza az oldal tetejére!