Kedves Vásárlónk,

Szívből köszönjük bizalmad!

Termékeinket a lehető legegyszerűbb és legbiztonságosabb módon meg tudod rendelni, és akár otthon, akár az általad kiválasztott helyszíneken átveheted, ráadásul a legkényelmesebb módokon tudsz fizetni is.

Bankkártyával azonnal, vagy átutalással – mindkettő teljesen biztonságos -, személyesen, készpénzzel a postásnak is, vagy épp annak, aki a csomagot a megjelölt átvételi ponton átadja Neked.

A termékek szállításában partnerünk a Magyar Posta Zrt.

5 fajta kézbesítési lehetőség közül választhatsz. Akármelyiket választod az 5 átvételi és fizetés mód közül,  és akármennyi terméket rendelsz, a postaköltség minden esetben csak 990 forint!

 • OTTHONRA RENDELED (Házhozszállítást kérsz)
  EZ A LEGTUTIBB MÓDSZER. NEM KELL ÉRTE SEHOVA MENNED, A KÉZBESÍTŐ KEZEDBE ADJA A RENDELT TERMÉKET.
  A szállítási költség csak 990 Ft.
 • POSTÁN VESZED ÁT  – Országszerte 2550 postán, akár kis településeken is átveheted. Van egy listánk, amiből a rendelés menete során ki tudod választani a Hozzád legközelebb eső postát. Tehát még egyszer: valóban akármelyik, hozzád legközelebbi postán átveheted a rendelt csomagot.
  A szállítási költség ebben az esetben is csak 990 Ft.
 • MOL KÚTON VESZED ÁT    Az ország 125 pontján, a nap 24 órájában átvehető a csomag.
  Vagyis a Mol kutakon akkor is átveheted a csomagot, amikor a posták már bezártak. Akár éjjel is elmehetsz érte. Van egy listánk, amiből a rendelés menete során ki tudod választani a Hozzád legközelebb eső MOL benzinkutat, ahol van ilyen szolgáltatás.
  A szállítási költség ebben az esetben is csak 990 Ft.
 • COOP BOLTBAN VESZED ÁT – Már 115 helyen az országban. A forgalmas pontokon a csomag hétfőtől szombatig bármelyik napon átvehető. Van egy listánk, amiből a rendelés menete során ki tudod választani a Hozzád legközelebb eső Coop boltot, ahol van ilyen szolgáltatás.
  A szállítási költség ebben az esetben is csak 990 Ft.
 • Csomagautomata kézbesítés – Már 50 helyen, a nap 24 órájában kényelmesen és diszkréten átvehető a csomag. Van egy listánk, amiből a rendelés menete során ki tudod választani a Hozzád legközelebb eső Csomagautomatát, ahol van ilyen szolgáltatás.
  A szállítási költség ebben az esetben is csak 990 Ft.

A Postai, Mol kutas, Coop boltos, vagy Csomagautomatás átvételeket hívjuk mi PostaPonti kézbesítésnek. Ezek pontos átvételi helyszíneit itt találod:

http://www.postapont.hu/

A rendelt csomagokat a Kiadó igyekszik a lehető leghamarabb eljuttatni hozzád. A Magyar Posta Zrt. segítségével a csomagunk gyorsan célba ér: a Magyar Posta 1 munkanapos időgaranciát vállal szinte minden kézbesítési lehetőségnél – HÉTKÖZNAPOKON. Amennyiben péntek délután, vagy hétvégén adod fel a rendelést, úgy természetesen csak a következő munkanapon indul el a kézbesítés.

VÁRJ, NE MENJ EL

ÜRES KÉZZEL

Az Emberi lélek rejtelmei című könyvet most szeretnénk ajándékba odaadni Neked!

 

Ez egy rendkívül szórakoztató és elkondolkoztató könyv, amit most ingyen elküldünk Neked emailen ebook formátumban.

Kérlek add meg, hogy hova küldjük az ingyenes példányod!