Kedves Vásárlónk,

Szívből köszönjük bizalmad!

Termékeinket a lehető legegyszerűbb és legbiztonságosabb módon meg tudod rendelni, és akár otthon, akár az általad kiválasztott helyszíneken átveheted, ráadásul a legkényelmesebb módokon tudsz fizetni is.

Bankkártyával azonnal, vagy átutalással - mindkettő teljesen biztonságos -, személyesen, készpénzzel a postásnak is, vagy épp annak, aki a csomagot a megjelölt átvételi ponton átadja Neked.

 

A termékek szállításában partnerünk a Magyar Posta Zrt.

5 fajta kézbesítési lehetőség közül választhatsz. Akármelyiket választod az 5 átvételi és fizetés mód közül,  és akármennyi terméket rendelsz, a postaköltség minden esetben csak 990 forint!

 • OTTHONRA RENDELED (Házhozszállítást kérsz)
  EZ A LEGTUTIBB MÓDSZER. NEM KELL ÉRTE SEHOVA MENNED, A KÉZBESÍTŐ KEZEDBE ADJA A RENDELT TERMÉKET.
  A szállítási költség csak 990 Ft.
 • POSTÁN VESZED ÁT  - Országszerte 2550 postán, akár kis településeken is átveheted. Van egy listánk, amiből a rendelés menete során ki tudod választani a Hozzád legközelebb eső postát. Tehát még egyszer: valóban akármelyik, hozzád legközelebbi postán átveheted a rendelt csomagot.
  A szállítási költség ebben az esetben is csak 990 Ft.
 • MOL KÚTON VESZED ÁT  -  Az ország 125 pontján, a nap 24 órájában átvehető a csomag.
  Vagyis a Mol kutakon akkor is átveheted a csomagot, amikor a posták már bezártak. Akár éjjel is elmehetsz érte. Van egy listánk, amiből a rendelés menete során ki tudod választani a Hozzád legközelebb eső MOL benzinkutat, ahol van ilyen szolgáltatás.
  A szállítási költség ebben az esetben is csak 990 Ft.
 • COOP BOLTBAN VESZED ÁT - Már 115 helyen az országban. A forgalmas pontokon a csomag hétfőtől szombatig bármelyik napon átvehető. Van egy listánk, amiből a rendelés menete során ki tudod választani a Hozzád legközelebb eső Coop boltot, ahol van ilyen szolgáltatás.
  A szállítási költség ebben az esetben is csak 990 Ft.
 • Csomagautomata kézbesítés - Már 50 helyen, a nap 24 órájában kényelmesen és diszkréten átvehető a csomag. Van egy listánk, amiből a rendelés menete során ki tudod választani a Hozzád legközelebb eső Csomagautomatát, ahol van ilyen szolgáltatás.
  A szállítási költség ebben az esetben is csak 990 Ft.

A Postai, Mol kutas, Coop boltos, vagy Csomagautomatás átvételeket hívjuk mi PostaPonti kézbesítésnek. Ezek pontos átvételi helyszíneit itt találod:

http://www.postapont.hu/

 

A rendelt csomagokat a Kiadó igyekszik a lehető leghamarabb eljuttatni hozzád. A Magyar Posta Zrt. segítségével a csomagunk gyorsan célba ér: a Magyar Posta 1 munkanapos időgaranciát vállal szinte minden kézbesítési lehetőségnél - HÉTKÖZNAPOKON. Amennyiben péntek délután, vagy hétvégén adod fel a rendelést, úgy természetesen csak a következő munkanapon indul el a kézbesítés.

 

Vissza az oldal tetejére!