HOGYAN ÉPÍTS BIZALMAT AZ ÜZLETI ÉLETBEN?

LETÖLTHETŐ E-BOOK

 

# EGY KÖNYV, AMI VÉGRE TÉNYLEG AZ ÉRTÉKESÍTŐK VALÓS PROBLÉMÁIRA
NYÚJT MEGOLDÁST!

# EGY KÖNYV, AMELYNEK SEGÍTSÉGÉVEL JÁTÉKKÁ VÁLIK AZ ÉRTÉKESÍTÉS!

 

ÁRA: 3990 Ft


NAGYOBB SZÜKSÉGED VAN RÁ, MINT GONDOLNÁD!

 

Az elmúlt öt esztendőt arra szántam, hogy elkísérjem az értékesítőket ügyfelekhez, tehát pontosan láttam, mit és hogyan csinálnak. Biztosítós szakemberekkel, pénzügyi vonalon dolgozó munkatàrsakkal, ingatlanosokkal, mezőgazdaságban, autós vagy éppen gyógynövényt, sőt élelmiszeripari termékeket értékesítő kollégákkal mentem terepre. Napokon keresztül autóztam területi képviselőkkel a partnerekhez.

 

"LÁTTAM, MILYEN SZITUÁCIÓKBA KEVEREDNEK AZ ÉRTÉKESÍTŐK,
KINT A VALÓ ÉLETBEN"

 

Látni akartam, mi zajlik kint a való világban. Én ugyanis nem csak a színpadról akartam okosakat mondani, hanem a saját bőrömön szerettem volna megtapasztalni, milyen szituációkba keverednek napi szinten az értékesítők. Éppen ezért szól Róluk ez a könyv, ami végre valóban az értékesítők valós problémáira nyújt megoldást!

Az értékesítési folyamatot az elsőtől az utolsó legapróbb részletig tanulmányoztam. Szinte mérnöki precizitással, patikamérlegek bevonásával elemeztem ki egy-egy szituációt. Hosszú-hosszú éveken át, időt, pénzt és energiát nem sajnálva bújtam bele az értékesítők bőrébe – ahogyan azt egy gondos, alapos újságíró teszi.

 

"MEGMUTATOM, HOGYAN LEHET A LEGNEHEZEBBEN KEZELHETŐ ÜGYFELET IS

PILLANATOK ALATT MEGSZELÍDÍTENI"

 

Igen, rengeteg macerás ügyfél létezik, számtalan elképesztő szituációval.

Mindegyikre van módszer! A tapasztalatok alapján kidolgoztam, hogyan lehet a legnehezebben kezelhető ügyfelet is pillanatok alatt megszelídíteni.

Arról szól ez a könyv, hogyan lehet nyomasztó érzések helyett játékként kezelni az értékesítést!

A kötet írása közben persze folyamatosan tartottam kisebb-nagyobb cégeknél képzéseket. Azzal is tisztában voltam, hogy az értékesítők milyen kifogásokat találnak ki arra, hogy ne kelljen bizalmat építeniük. Annyi önfelmentő embert láttam, aki kijelentette, ő már mindent tud az értékesítési folyamatról, neki nem lehet újat mutatni.

Tíz esetből kilencszer pont ezek az emberek véreztek el azonnal kint a terepen. Élesben láttam, hogyan engedik el a kezét még annak az ügyfélnek is, aki egyébként nyitott lenne rájuk.

Továbbá számtalan cégvezetővel készítettem interjút az elmúlt években, tehát pontosan láttam az értékesítési szakma összefüggéseit a cégvezetők, azok értékesítői, illetve az ügyfelek között.

Aki elolvassa ezt a roppant gyakorlatias, hiánypótló könyvet, biztos, hogy más szemléletmóddal áll hozzá az értékesítéshez, több bevételre tesz szert, és még az emberi kapcsolatai is javulni fognak!

Sándor András

MOST Beleolvasok!

Kosárba rakok db-otVissza az oldal tetejére!