Bizalomépítő kérdezéstechnika HANGOSKÖNYV 2 CD

 

Tanulj meg érzelmekre hatni, építs bizalmat percek alatt! Itt van hozzá a legjobb segítség. A TANKÖNYV "hangos" változata dupla CD-n, a szerző tolmácsolásában. Az anyag számos helyzetgyakorlatot és konkrét kérdéseket tartalmaz, amelyekkel kötődést alakíthatsz ki az ügyfeleddel.  Nincs többé kínos csend, mostantól Te irányítod a beszélgetéseket!

 

A Sándor András által kidolgozott sikeres, érzelmeken alapuló kérdezéstechnika óriási hiány tölt be a magyar értékesítői piacon, hiszen ez a módszer bárkit egyedivé tesz a konkurenciával szemben.

Az új szemléletmód, az emberközeli gondolkodás, a lélekre hatoló kérdések garantáltan sikeressé teszik azt, aki valóban ezt a megközelítést használja. Ezzel a technikával növeli a hatékonyságát és bevételeit.

A könyv segít abban, hogy az olvasóból jobb társasági ember, minőségibb kommunikátor váljék, aki képes lesz minőségi pillanatokat adni a másik embernek. A szerző két évtizedes újságírói tapasztalatát konvertálta át a vállalkozói szférába. Az értékesítési folyamatot

egészen más aspektusból vizsgálja, érzelmi oldalról közelít. Nem véletlenül, hiszen a vásárlások 95 százaléka érzelmi alapú...


Belehallgatok a bemutató anyagba!
 

Kosárba rakok db-otVissza az oldal tetejére!